Nyitótánc - Sulijegyzetek 1.

A Nyitótánc a négy részesre tervezett Sulijegyzetek-sorozat első része.

Fülszöveg:

Lilla imád táncolni, épp ezért alig várja az új középiskolát és a tánccsoportot, az új barátnőket, no meg a helyes fiúkat.
Csakhogy a szomszédba költözött nyáron a leghelyesebb srác, a kosaras Krisztián, aki úgy fest, mint egy rockisten.
A szülők azt mondják, valaha ők barátok voltak, de akkor miért olyan elutasító Krisztián?
Mi zajlik a kosárcsapatban, miért vitáznak egymással a fiúk, hol nyíltan, hol burkolva? Tényleg a tehetség számít?
Mi történik a lányok között? Hogyan lehet barátságból elutasítás, szeretetből harc? Van-e megbocsátás egy lánycsapatban?
Lilla nagyszájúan lavíroz az iskola nyüzsgő életében, barátságok és szerelmek között. Szurkol a kosárcsapatnak, szenved a feleltetések alatt, és hol örömmel, hol bánatosan éli a középiskolások mindennapi, ám izgalmas életét.

 Részletek:

http://tavikata.blogspot.com/2013/09/nyitotanc-elso-fejezet.html
http://tavikata.blogspot.com/2013/09/nyitotanc-masodik-fejezet.html
http://tavikata.blogspot.com/2013/11/nyitotanc-szeptember-folytatas.html


Megjegyzések

 1. Sziasztok nagyon tetszik nekem ez a könyv ezt kértem karácsonyra remélem hogy megkapom. Lesz második része igaz hogy csak az első 26 oldalt olvastam el, de nagyon tetszett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minek is örülhetne egy író jobban, mint hogy a könyvét kérik karácsonyra? Én szorítok, hogy megkapd, :) és azt is remélem, hogy tetszeni fog, ha elolvasod.

   Törlés
  2. Azt szeretném kérdezni, hogy lesz második kötete a nyitótáncnak??

   Törlés
  3. Már frissítettem az oldalt, legfelül megtalálod az infót! :)

   Törlés
 2. Sziasztok! Imàdom ezt a könyvet! Pont ma olvastam ki ès az szeretnèm kèrdezni,hogy lesz-e folytatàsa.Nagyon szeretnèm megtudni mi lesz Lillàval ès Krisztiànnal...:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lesz folytatása, négy részesre terveztem.

   Törlés
  2. Koszonom.Lenne mèg egy kèrdèsem,a Nyitòtàncon kìvul van màs könyved ? Nagyon tetszik ahogyan ìrsz ès szìvesen olvasnèk toled màs könyveket is :)

   Törlés
  3. Ez az első kiadott könyvem, a többi egyelőre a "fiókban" pihen. Persze van olyan, amit szívesen látnék ezek közül kiadva, de a jövő titka, hogy mi lesz ebből.

   Törlés
 3. sziasztok! Imádom a könyvet! az volt az egyetlen baj, hogy túl jó volt, ezért két napba telt és kiolvastam! :( nagyon várom a folytatást! és azt már lehet tudni, hogy a következő rész mikor jön ki?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontos dátumot még nem tudok én sem. Gondolom, jövőre, de nem tippelgetnék. Viszont van egy novellám, ami még az első részhez kapcsolódik, és hamarosan kiteszem ide, aztán úgy saccolom, hogy egy hónap múlva készen leszek a második rész kéziratával, és onnantól számítva fogok feltenni azzal kapcsolatos érdekességeket. Sőt, egy játékot is szervezek, de nem akarok ennyire előre rohanni. Most írok, és ehhez nagy segítségemre vagytok ti, akiknek tetszett a történet. Így igazán van miért sietnem vele. :)

   Törlés
 4. nagyon köszönjük ezt az eszméletlen könyvet! eddig ez volt az könyv, amivel a leghamarabb végeztem! nem tudtam letenni! :) anyukám tépte ki a kezemből, hogy ne csak olvassak! :) imádtam!<3

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó könyv!! Remélem hamar lesz folytatása :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Írom a folytatást éppen, és jól állok vele.

   Törlés
 6. Imádom ezt a könyvet, remélem még sok ilyet fogsz írni:) olyan infókat mikor tudhatunk meg a második részről, mint pl. a cím, vagy a borító?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, épp most fejezetem be egy ilyet.:) A kézirat nyers változata készen van Amint tudok pontosabbat a megjelenéssel, kiírom. :) Cím, borító... hát ez még kérdéses mindkettő.

   Törlés
 7. Szia.Nagyon tetszik a könyved részletet.Arra lennék kíváncsi ,hogy pdfben nem lehet elolvasni?:O :)

  VálaszTörlés
 8. Barátnőim sokat meséltek a könyvről, de az elmondásuk alapján ''Szent Johanna gimisnek'' tűnt. Sokan próbáltak már felhasználni Laura ötleteit és azt hittem ez is hasonló regény lesz. Hogy én mekkorát tévedtem! Nem hasonlít semmibe a két könyv csupán annyiba, hogy mind a kettő tökéletes:) Köszönöm, hogy megírtad nekünk! Nagyon, nagyon várom a folytatást..

  VálaszTörlés
 9. Pont ma olvastam ki a könyvet és imádooom!! :) Már nagyon várom a folytatást ! Mikorra jön kb a második része ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Napokon belül elküldöm lektorálásra, szóval utána elindul egy folyamat. Hónapot még nem tudok. Remélem az is tetszeni fog, én jelenleg jobban szeretem, mint az elsőt. :)

   Törlés
 10. Nagyon tetszik a könyved. Szerintem nagyon is élethűre sikerült. Én is egy kilencedikes vagyok egy rajzművészeti iskolába járok, hasonlón mint a könyvedben. Az ember kezébe veszi a könyvedet és olvassa, olvassa és hamar a végéhez ér. Lapozna a következő oldalra de nem találja. Egy izgalom a következő résszel kapcsolatban és egy szomorúság tölti el mert vége lett. Köszönom, hogy ezt megírtad nekem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerettem írni ezt a történetet, és szeretem ha mások is szeretik. Ne szomorkodj, lesz tovább. :) Köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet.

   Törlés
 11. Kedves Kata! Szegedi vagyok, és az egyik Alexandra könyváruházban nézegettem a Nyitótánc című könyvedet, amikor az egyik ott dolgozó fiatalember megszólított. Azt mondta nagyon ajánlja a könyvet, mivel ismeri az írót, aki szintén szegedi. :) Meg szeretném kérdezni tőled, hogy lesz-e valamikor dedikálásod?:) ( Már kivettem a helyi könyvtárból, úgy olvastam el, de meg is szeretném venni. Sajnos eddig még nem sikerült. :/ )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Anett!
   A szegedi Alexandrákban tényleg ismernek, nem véletlenül. :) Gondoltam már rá, milyen lenne a szülővárosomban dedikálni, de ennél tovább nem jutottam. Mármint hogy gondolkodtam rajta. Ettől függetlenü engem meg lehet találni Szegeden, ha valaki akar. :) A tavikata@gmail.com címen is lehet keresni.

   Törlés
 12. Szia Kata! Lesz majd esély beleolvasni a 2. kötetbe megjelenés előtt?
  (már nagyon várom)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, fogok feltenni részleteket belőle még megjelenés előtt. :)

   Törlés
 13. Szia !
  Nagyon tetszett a könyv, remélem minél hamarabb megjelenik a folytatás és olvashatom.
  Tetszik a történet is, mivel az iskolai életről szóló könyvek szerintem a legtöbb fiatal, velem egy korú lánynak tetszik. A szereplők nagyon a szívemhez nőttek, tetszik Lilla táncmániája, a fiúk kosárimádata és az is, hogy nem a szerelem a főtéma, hanem a emberek közötti kapcsolat is szerepet kap.
  Amikor először láttam a könyvesboltban a könyvet, úgy gondoltam, hogy megint egy unalmas szerelmi történetet fogok olvasni. Valahogy ez a könyv mégis megfogott, holott már egy jó párszor feldolgozott témát jelenítettél meg benne.
  Csak így tovább! Köszönöm/Köszönjük!

  VálaszTörlés
 14. Azt hiszem Kata sikerült eltalálnod azt a könyv stílust és történetet ami nem csak a tizenéveseknek szól hanem mindenkinek aki egyszer az lesz, aki most az és aki egyszer már volt tini. Köszönjük a könyvedet. Én elmúltam már 20, de a könyved egyszerűen letehetetlen. További sok sikert kívánok és sok ilyen jó könyvet!
  Nagyon várom a következő köteteket. :-)
  A Mylo Xyloto egy nagyon jó album megértem Lilla miért azt kéri! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :) Nem szándékos tervezés eredménye, hogy ilyen lett a könyv, egyszerűen így írok. Nagyon örülök neki, ha minél többféle emberhez jut el, hogy egy kicsit kikapcsolja a hétköznapokból.
   A Mylo Xyloto albumról annyit, hogy emiatt szerettem meg a Coldplayt. Előtte nem álltak túl közel hozzám. :)

   Törlés
 15. Szia Kata!
  Már annyiam elmondták előttem a vélemenyüket, hogy hirtelen nem is tudom, hogy fogalmazzak. Rengeteg könyvet elolvasok, sok tetszik közülük, de még egy sem ragadott így magával mint ez. Annyira könnyen tudtam azonosulni Lilla karakterével, talán mert én magam is pici lány korom óta táncolok, de ehhez az is kelett, hogy te ilyen képpen fogalmazd meg a történetet
  . Azt hiszem most megertettem mit jelent az, hogy egy könyv olvastatja magát. Tegnap delután kezdtem a könyvedet de este 10 kor be is fejeztem. Őszintén szólva először dühös voltam , mi az ,hogy ez az utolsó oldal volt?. De aztan megtalaltam a bogodat és láttam, hogy lesz 2.rész, nem is olyan soká.Azt hiszem nem is bírnék ki meg egy évet a folytatásig.
  Köszönöm az élményt amit olvasás kozben átélhettem. Feledhetetlen pillanatokat tudhatok a magaménak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is köszönöm a véleményedet, mindig örülök a visszajelzéseknek. Jó hamar elolvastad. :)

   Törlés
 16. Szia Kata! Nagyon tetszik a könyved,1 hét alatt el is olvastam! Lehet már tudni,mi lesz a címe a 2.résznek? ( nagyon örülök,hogy lesz folytatás) Sokszor felnevettem,vicces,szórakoztató könyv,nagyon megszerettem a stílusod! Remélem a 2.könyv is ilyen jóra fog sikerülni!! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nincs meg a 2. rész végleges címe, csak címvariációm van. Hamarosan kiderül, mi lesz belőle. A folytatás pedig... majd kiderül, milyen lett. Eddig csak két olvasó nyilatkozott róla, de szerencsére nem rosszakat. :)

   Törlés
 17. Szia:) nagyon tetszik a könyved egyszerűen lenyűgözött!!!! Pár nap alatt ki olvastam alig várom a folytatását:) kb mikorra várható a 2. része?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos még nem tudok a második rész megjelenéséről. A kézirat készen van, de van sok tényező még, ami a kiadást befolyásolja. Amint többet tudok, ki fogom írni.

   Törlés
 18. Sziasztok!!! :) egyszerűen Imádom!!! <3 tegnap adta kölcsön a barátnőm,és ma este pedig sok élménnyel gazdagodtam!!! :) nagyon várom a 2. részt is!!! :)

  VálaszTörlés
 19. Ma olvastam ki, nagyon jó volt, várom a következőt, de abba is hagyom a dicsérését a könyvnek, mert előttem már vagy 100-an elmondták, lehet, hogy kicsit unod is! : D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Talán nem fest rólam jó képet, de még nem unom hallani ;) :D Köszönöm

   Törlés
 20. Még nem fejeztem be a könyvet, de még így is imádom!!!!!!!! :) A novellát hol lehet elolvasni? És mikor lesz fönt a második részből részlet?
  Már nagyon várom a 2. részt!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A novellát végül nem raktam fel... végül nem éreztem elég jónak, de lehet, hogy majd kipofozom. Vannak terveim vele. A második részből majd akkor lesz fent részlet, ha a jelenlegi állapotánál jobban le lesz csiszolva. Sajnos nem tudok pontosabbat mondani.

   Törlés
 21. Már nagyon várom a folytatást !:)teljesen bele éltem magam a sztoriba CSODÁLATOS*-* ez az egyik kedvenc könyvem és nem úgy mint a legtöbb amit elolvastam! Ez a könyvek közül nekem a Nagy Ő!:) ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huh, hát erre azt hiszem, nehezen tudnék írni valamit. Ennek csak örülök. :) :) :)

   Törlés
 22. Vasárnap volt a névnapom és végre megérkezett A KÖNYV, de sajnos 4 óra alatt ki is végeztem, úgyhogy már most alig bírom ki Lilla nélkül.. :(
  Lenne egy olyan kérdésem, hogy felmerült már a gondolat, hogy film is készüljön belőle? Szerintem az is nagy siker lenne.. :)
  Elképesztően sok könyvet olvastam az utóbbi időben, külföldi szerzőtől és hazaitól egyaránt, mégis a hazai könyvek közül ez határozottan első helyen áll a polcom:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 4 óra alatt még én sem végzek egy könyvvel, pedig viszonylag gyorsan olvasok. :) A filmes téma érdekes, az én sorozatommal kapcsolatban persze nem volt még gondolat sem a megfilmesítésről, de amúgy tényleg régen készült magyar tinisorozat, vagy ha csináltak is, bennem nem hagyott nyomot. Nem is mondom, melyik az utolsó, amit igazán szerettem, mert baromi régen adták. :D :D

   Törlés
 23. Szia Kata! Tegnapelőtt olvastam ki a könyvedet és imádom!!!! Remélem hamar meg fog jelenni! Tényleg, mikor fogod kitenni a második résznek az egyik fejezetét , részét? Alig várom!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most van munkám még a kézirattal, de fogok majd kitenni részletet. :)

   Törlés
 24. uristen annyira jo ez a konyv egyszeruen imadom tudod mar mikor fog kijonni a masodik resze??:)

  VálaszTörlés
 25. Eszméletlen jó könyv már a barátnőm is olvassa:)) Láttam hogy lesz folytatás azt lehet tudni hogy mikor jelenik meg??

  VálaszTörlés
 26. Szia! Imádtam az első részt, nagyon jó volt. Mikor kaphatunk egy nagyobb részletet a könyvből?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A második részből is fogok feltenni kedvcsináló fejezeteket, de majd szerkesztés után és még megjelenés előtt. Pontosabbat nem tudok mondani.

   Törlés
 27. Kedves Kata!
  Nagyon jó író vagy. A könyvtárban amikor megláttam a könyvet, akkor máris megtetszett, hogy őszinte legyek nekem nagyon sokat jelent a borító is. Könyvesboltban például csak nézem a könyvek borítóját és amelyik megtetszik annak elolvasom a hátulját, hát így találtam rá a te könyvedre is, annyi különbséggel, hogy a könyvtárban. Igazából, amikor elkezdtem olvasni, akkor úgy gondoltam, hogy egy részes lesz a könyv, és hiányoltam is, mert jobban szeretem a sorozatokat; mint könyvben, mint filmben. Nagyon fordulatos és izgalmas könyv, nem számítottam, hogy ilyen jó lesz; szó szerint meglepődtem, nem tudtam letenni, de amikor a végére értem (kb. 20 perce) akkor még olvastam volna, csak sajnos nem volt folytatása, remélem, hogy nem kell már sokat várni a következő és a következő és a következő részig. Kár, hogy ilyen későn találtam rá erre a jó könyvre. Mikorra várható a második rész? Ez az a könyv, amit filmben is megnéznék. A Szent Johanna Gimit is imádtam, de ebben a könyvben mégis van valami, ebből jó filmet lehetne készíteni, míg abból nem, és szívesen is szerepelnék benne, ha nem is vagyok színésznő.
  Linda :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Örülök, hogy tetszett. Nem tudom, milyen film lenne belőle, mert nekem folyton "filmként" pörög az agyamban a sztori. Fura lenne, az biztos.
   A második részről még nincs infóm. Hamarosan leadom az átjavított kéziratot, utána talán többet tudok. :)

   Törlés
 28. Szia! :) A Könyvhéten még úgy írattam alá az én példányomat, hogy még friss volt, (akkor, ott vettük) vagyis még nem olvastam. Most már, körülbelül pár hete, hogy kiolvastam. :)) Nagyon-nagyon tetszett. <3 Most már tudom, hogy lesz folytatása, és én izgulva várom. :)
  Szeretettel: egy olvasód, aki szintén Kata :D Cs. K.

  VálaszTörlés
 29. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 30. Szia Kata! :) Mikorra várhaó a második része a könyvnek?? Már nagyoon várom! ;))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nem mondok időpontot. Remélem hamarosan többet tudok.

   Törlés
 31. Kata!
  Ez a könyv egyszerüen csodálatos.Nagyon tetszett ahogy Lilla próbál helytálni a gimiben.Az egész könyv olyan mint a való élet és ez benne a lényeg.
  Ebben megtudtam mire szàmithatok szeptembertöl. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Azért minden iskola más és más. Nekem szerencsém volt, jó emlékeim vannak a középsuliból. Remélem te is azokat szerzel :)

   Törlés
 32. Kedves Kata!!!
  Nagyszerű könyvet írtál. Egy ideje már elolvastam a történetet(rekord idő alatt),csak nem írtam a blogodba.Én is azok közé tartozom akik várva várják a folytatást.Jó volt átélni egy gimi történetének első évét egy Lilla nevű lánnyal,és egy Krisztián nevű fiúval .
  Pár nappal ezelőtt Operett slágerek előadást nézhettem végig ahol Lilla és Márk korabeli páros táncolt.Csodás volt. Bele képzeltem az előadásba a könyvben lévő év végi táncot, a párosba Lillát és Márkot.Az előadást látván még jobban várom a folytatást:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Remélem a folytatás is tetszeni fog, sokat dolgoztam vele.

   Törlés
 33. Szia Kata!
  Most kezdtem elolvasni a köyvedet de már imádom!:) Nagyon tetszenek a karakterek és Lilla stílusa is hasonlít az enyémhez!;) Sajnos még nem értem a végére de már nagyon várom! Remélem a 2. rész hamar fog jönni!;) Körülbelül szerinted mikorra várható nem kell pontos idő de például ebben az évben még van esély a megjelenésére és ha igan akkor kb mikor olyan november október körül vagy később vagy hamarabb? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszodat!:)) Sok sikert a tovabbiakhoz!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. Idei megjelenést terveztünk. Ennyi, amit tudok.

   Törlés
 34. Szia Kata!
  Nagyon jó a könyved ebből a 2 fejezetből megitélve! Mindenképp majd elszeretném olvasni! De nem jelenik meg pdf formátumban mert a könyvtárban nincs, meg megvenni meg drága mert nagyon sok könyvet elszeretnék olvasni és ha az összeset megvenném...szóval ha lenne pdf-ben ? :D

  VálaszTörlés
 35. Szia kata
  A könyved nagyon tetszett és várom a folytatását! Nagyjából mikor jelen meg a második része?

  VálaszTörlés
 36. Sziia Kata!
  A napokban fedeztem fel a könyvedet - jó, igazából tegnap - és egyszerűen nem bírtam letenni, muszáj volt meg aznap elolvasnom, ami miatt anya hadjáratot is indított ellenem és a számítógépem villogó képernyője ellen. De befejeztem és emiatt hajnali fél kettő magasságában megrohamoztak a nosztalgikus gondolatok. Rémesen pocsék első évem volt a gimiben, alig tudnám összehasonlítani Lilláéval, bár azért akadtak mégis olyan dolgok, amik miatt könnyek szöktek a szemembe. AJTP-s diák lévén tudom, mit jelent a szoros osztálytársi-viszony - jó és rossz értelemben egyaránt. Sok hibát követtem és követtünk el egymás ellen a lányokka, és a regényed segített elgondolkozni rajtuk, így egészen más szemmel nézek már a társaimra. Kezdem sejteni, hogy mit miért tettek, ezért sokkal könnyebb lesz visszamenni az új évre. Köszönöm, hogy segítettél felnyitni a szemem! Minél előbb várom a folytatást, mert úgy érzem még mindig egy kis segítségre szorulok. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, amikor azt hallom, hogy a regényem akár segíthet megérteni más embereket. Nagyon sok valós tapasztalatom van leírva egy-egy helyzetre való reagálásban. Például voltak hasonló gondolataim középiskolában, mint Flórának, és én is csak utólag jöttem rá, hogy alaptalanok voltak. Legalábbis javarészt. :)
   Vicces, de olyan részeket is bíráltak a könyvben, amik megtörténtek velem vagy az ismerőseimmel. Ezen mindig mosolygok, hiszen sokszor pont a teljesen reális dolgokat kérdőjelezik meg az emberek.
   Szerencsére én szerettem a középiskolát, főleg tizediktől, a fősulit pedig még jobban, de még ott is követtünk el hibákat a barátaimmal. Azokból az időkből is használok fel eseteket. Hamarosan pedig jön a folytatás. :) Köszönöm a hozzászólást.

   Törlés
 37. Szia Kata! Azt szeretném kérdezni hogy van pdf változata a könyvnek? Mert nagyon szeretném elolvasni, de nincs a közelben olyan könyvesbolt ahol be tudnám szerezni, oedig nagyon érdekelne az írásod! :)

  VálaszTörlés
 38. Szia Kata! Én is egy vagyok a sok rajongóid közül, mostantól. A szokásos kérdés pedig az lenne, hog mikor jön a második réz?! Bocsi, de tűkön ülök... :) Köszi, E.

  VálaszTörlés
 39. Szia Kata, már nagyon régóta keresem a könyvedet pdf formátumban, mivel itt Erdélyben még sehol sem láttam a boltokban. Ahogy látom már nagyon sokan kérdezték meg úgy hogy kérlek ne haragudj! :)

  VálaszTörlés
 40. Szia! Nem haragszom a kérdésért, csak nem tudom egyre gondolunk-e. PDF formátumban e-bookként adná ki a kiadó a regényt, ami szintén megvásárolható lenne, de ez nem történt meg. Jelenleg papírkiadásban elérhető. A neten keringő "PDF-ek" más kategórába tartoznak, mert nem legálisak, aki azokat felteszi, nincs joga hozzá, kárt okoz a kiadónak, írónak. Tudom, milyen rossz lehet, ha nem tudsz beszerezni egy könyvet, de a kiadónál és nagyobb bolthálózatok oldalán lehetne tájékozódni, szállítanak-e felétek.

  VálaszTörlés
 41. Mikor jön ki a 2.rész?

  VálaszTörlés
 42. Én nem olvastam mèg el de nemsokàra megveszem.:) A kommentek alapjàn nagyon jónak fogom találni! És egy kicsit bele is olvastam

  VálaszTörlés
 43. Kedves Kata! Írtam már párszor ide, lehet, hogy már idegesítő is vagyok (szoktam az lenni), de egyszerűen imádom a könyved!:D Váááárom már nagyon a következő részt:3 Én is kérdezem: Mikor jön már kiiii?:D
  Anett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még idén. Nemsokára pontos dátumot tudok mondani.

   Törlés
  2. köszönöm a válaszod, alig várom a megjelenést!:D

   Törlés
 44. Szia! Most olvasom a nyitótáncot és hát...imádom ezt a könyvet!!! tényleg! alig várom a megjelenést :) 2015-ben megjelenik ? :)))) (tényleg nagyon várom!!!)

  VálaszTörlés
 45. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 46. Végre megvettem...fél 3ig fenntmaradtam csak,hogy kibírjam olvasni :) nkm nagyon tetszett és elég "nemistudom milyen" a vége nagyon várom a ballépéseket ,na meg hogy mi lesz ha legközelebb találkoznak Krisztiánnal :)

  VálaszTörlés
 47. Én is nagyon várom a következő részt mivel most ez a kedvenc könyvem! :) nagyon tetszik! Lehet tudni hogy még idén megjelenik-e a 2.réz? Mert már nagyon várom és kíváncsi vagyok mi lesz Lillával és Krisztiánnal ha újra találkoznak!! :)

  VálaszTörlés
 48. Nagyon szépen köszönöm Tavi Katának ezt a fantasztikus élményt amit olvashattam az első kötetben!Szúlinapomra meg kapom a második részèt és már nagyon várom!Fantasztikus könyv én csak ajánlani tudom!:)

  VálaszTörlés
 49. Szia! Csak az a baj,hogy én nem tudom sohasem eldönteni,hogy melyik az 1. melyik a 2. rész és így tovább és így tovább...

  VálaszTörlés
 50. Interneten valahol megtalálható? Én a "könyvmolyképzőn" olvastam az első 20 oldalt, de nem hiszem, hogy a szüleim megveszik :( Nagyon szeretném elolvasni. Már az eleje is nagyon megtetszett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A könyveim kizárólag papírkiadásban jelentek meg. Az interneten csak kalózverziók lehetnek fent a regényeimből, ha egyáltalán vannak, amit biztosan engedély nélkül tettek fel.

   Törlés
 51. Én is így vagyok vele :-(

  VálaszTörlés
 52. mikor jön ki a 4. rész? :)

  VálaszTörlés
 53. Szia
  Nem vagyok valami olyan lány aki igazán szeret olvasni,interneten kerestem is könyveket de csak ez az egy amit nagyon jónak találtam. Bele is kezdtem az olvasásba és már az első oldalt olvasva láttam hogy ez lesz az én könyvem. A szereplő nagyon hasonlított rám mivel vörös a hajam és a szemem is zöld és nekem is volt keringőm a suliban (8.osztályos vagyok) és szomszédom is lett akivel egy suliba fogunk járni és mint kiderült bár külön szakra jelentkeztünk egy osztályba fogunk járni és igen a ráadás az hogy a fiú egy évvel idősebb. Mikor ezeket olvastam nagyokat mosolyogtam és kiváncsian olvastam tovább a könyvet hogy még mik fognak történni. Pár nap alatt el is olvastam és gondoltam írok egy levelet mert eszméletlen jó, hamar el is kezdem a második részét
  Csak gratulalni tudok! ❤

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése