Borítótervező pályázat


Sokan kérdezték már tőlem a Nyitótánc kapcsán, hogy milyen lesz majd a könyv borítója. Ez engem is foglalkoztat. :-)

Ezennel hivatalosan is borítótervező pályázatot hirdetek.
A Nyitótánc romantikus ifjúsági regény, amit a kiadó a Vörös Pöttyös sorozatában jelentet meg.

Rövid ismertető és részletek a könyvből itt elérhetők.

Segítség a táncos kérdésekhez: Lilla nem művészeti iskolába jár, hanem egy gimnáziumba, ahol magas(abb) óraszámban tanulnak bizonyos tantárgyakat (tánc, testnevelés, rajz). A suli az én fantáziám szülötte, vagyis nem tudom, létezik-e hasonló a valóságban, így a tanterv is képzeletbeli. A kilencedik osztály, ami az első könyv afféle alapozó év a táncosoknak (különféle táncos technikákat, tánctörténetet tanulnak), majd később fognak konkrét tánctípusokkal foglalkozni, mint pl. modern táncok, klasszikus táncok... Balett elemeket ettől függetlenül lehet felhasználni a képekhez, de hangsúlyozom, nem balettoktatásról van szó.
Két kulcs táncos képekhez: egy iskolai bál és egy hideg téli este… (de többet nem mondok :-) )
Külső: Lilla hosszú, enyhén hullámos, vörös hajú, zöld szemű lány, Krisztián pedig magas, vállig érő, szőkésbarna hajú, kék szemű fiú.

A fantáziátokra bízom, hogyan közelítitek meg a témát, engem minden lehetőség érdekel. De még mennyire hogy érdekel... Több tervet is készíthettek.

 Határidő: 2013. október 1. éjfél.
A műveket a Facebook oldalamra küldhetitek.

A beérkező tervekből fogok egy nyertes választani, akinek a jutalma egy példány lesz a megjelenő regényből. A végleges borítóról a kiadó dönt, de talán el lehet őket varázsolni.

Készítsetek meseszép terveket! :-)

Megjegyzések

  1. Bármennyi tervet küldhet egy ember? :)

    VálaszTörlés
  2. Nagy Alexandra Klára2013. szeptember 18. 22:36

    Én is szeretnék nevezni. Remélem tetszik <3
    http://kepfeltoltes.hu/130918/tavi-kata-sulijegyzetek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  3. Elolvastam a két fejezetet, és tetszik nagyon :)
    ... szivesen részt veszek a pályázaton, azt szeretném kérdezno, hogy ugye olvastam, hogy táncolós ... sportos stb osztály ... (milyen táncról van benne szó? balett? modern tánc? hip hop? esetleg ilyen vegyes... minden? :D
    igazából az Egy lépés előre sorozat jutott eszembe, bár oaz művészeti iskolában játszódik, tánc-ének ... ott sportolók nincsenek :D :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése